Halmstadgruppen till OS

En sammlingsplats för sponsorer och andra som är intresserade av min resa till sommar os i Rio 2016!

U-23 EM Bulgarien

Kategori: Tävling

Tidigt på Torsdagsmorgonen så for kosan till Bulgarien och Samokov för årets U23 EM! 
Formen har ju kännta bra hela året så jag var taggad till tänderna! Dock steg det hela mig åt huvudet och jag förlorade på minsta marginal emot belgaren Maes som jag slagit åtalet gånger innan, stor besvikelse och hopplöshet för tillfället. Men bara att släppa det och blicka framåt till kommande Asien turné som börjar med Grand prix i Abu Dabi som vi reser till idag!
 
//Alex

Fler bilder från Malaga

Kategori: Tävling

Träningsläger Malaga

Kategori: Träning

Tidigt Söndagen den 3/11 efter en snabb visit hemma där jag hann med att titta lite på hemma tävlingen National Cup så bar det av till varmare breddgrader och destinationen denna gång var Malaga för 5 dagars träningsläger med Landslaget.
Lägret var väldigt bra med mycket bra sparring och framför allt så hade min axel svarat bra på de lite lugnare dagarna hemma och kändes bättre.
Vi genomförde 2 sparringpass om dagen men han också med lite skönt häng i solen och en ordentlig urladdning på den lokala tennisklubben! Samt ett tufft fyspass innan flyget gick på Fredagsmorgonen. Så en bra genomkörare helt enkelt.
Så formen känns fortfarande bra och jag hoppas att axeln ska hålla ihop resten av säsongen!
Nästa äventyr är U-23 EM som går av stapeln i Bulgarien nu i helgen,

// Alex

Bilder European Cup Borås

Kategori: Tävling

 

EuropeanCup Borås och läger

Kategori: Tävling

I helgen så väntade den svenska Judo festen Swedish Judo Open, vilket är en Europeancup tävlning som håller hög klass!
Efter min axelskada helgen innan så var det ju osäkert om jag skulle starta överhuvudtaget! Men efter hjälp av kitchi och lite jävlar anamma så genomförde jag en riktigt bra tävling och var i final emot Ryssen Oguzov efter 3 match vinster. Finalen var tight men efter en lite miss från min sida så blev jag kontrad och förlorade den matchen. Så jag fick nöja mig med silver denna gång. Men med tanke på omständigheterna så genomförde jag en bra tävling med bra judo!
Efter tävlingen så var det läger med länder som stannade kvar. jag Genomförde ett judo pass sedan vilade jag min axel och körde fys resten av veckan. Eftersom vi åker till Malaga på söndag på läger så är det ju viktigt att vara hel tills dess!

//Alex