Halmstadgruppen till OS

En sammlingsplats för sponsorer och andra som är intresserade av min resa till sommar os i Rio 2016!

Foto från Glasgow

Kategori: Tävling

 

World cup Glasgow och skadad axel

Kategori: Tävling

Efter lägret i Rom bar det av till Glasgow för tävling på World cup tävlingen. Konkurrensen var stenhård och många av de bästa var på plats. Men lägret hade känts bra och vikten var under kontroll så allt var upplagd för en bra tävling. Jag var lottad mot en av de starkaste fransmännen i viktklassen vilket alltid är tufft men jag var i form och på G. Matchen var tight ändan in i slutet då jag fastnade i en situation och slog i min axel vilket ledde till att jag inte kunde fortsätta och förlorade matchen. Direkt till fysio teamet och kolla upp den då den svullnat upp direkt och gjorde väldigt ont. När jag kom hem till Sverige så åkte jag till Halmstad för att åka till min eminenta sjukgymnast Kitchi som kollade upp den och behandlade den, och kunde då konstatera att det var en blödning/sträckning men ingenting man dör av! Skönt besked och hoppas att det inte ska påverka resterande säsong! Nästa uppdrag är Europa cupen i Borås som alltid är spännande och kul!
//Alex

Träning i Rom och Världscup i Glasgow

Kategori: Tävling

Nu känner man att säsongen äntligen är igång!
 
Befinner mig nu för tillfället i Rom och tampas med en judovärld sugen på en ny säsong, med andra ord är allt i sin ordning! Efter lägret nu så bär det av till Glasgow för världscup och hoppas på fina resultat, efter förra helgens SM-guld i babaget känner jag att formen är i topp och att de andra kan få de tufft.
 
Nedan finner ni lite bilder från lägret här i Italien tagna av europeiska judoförbundet, men även bilden när jag tar emot priset på SM i Varberg.
 
//Alex
 
 

U-23 SM Varberg

Kategori: Tävling

Idag så far kosan till Varberg och årets U-23 SM. Denna gången så valde jag att tävla i en viktklass över min vanliga alltså -66 kg, detta pga inte störa uppladdningen för resterande säsong med bantning osv. Så jag såg det hela som en träningstävling och ett härligt tillfälle att tävla i hemtrakterna! Eftersom jag knappt tävlar något hemma i Sverige så är de lika kul varje gång! Formen är fortsatt bra och det kändes bra i kroppen.Detta ledde till 4 övertygande vinster och jag kunde titulera mig som svensk mästare i viktklassen tyngre! Alltid kul med SM guld! Nu är säsongen igång på riktigt och nästa vecka bär det av till Rom på läger med landslaget! (Bilder osv kommer) //Alex